Sluta med nikotin på enkelt sätt

Att sluta röka är för många ett nödvändigt ont som enbart innebär tristess och längtan efter nikotin. Vissa klarar av det med järnvilja, andra behöver ta hjälp på olika sätt. Det finns ett knep som kan göra avvänjningen lättare för dig.

Står du på startlinjen för att sluta röka? Kanske har du redan provat nikotinplåster, tuggummin eller att stålsätta dig utan ett lyckat resultat. Har du viljan att sluta röka cigaretter så kommer du att lyckas, det handlar om att hitta rätt sätt för dig. Ett hett tips som blir mer och mer populärt är att testa någon av Premiumvapes e-cigaretter och vejpa utan nikotin.

Vad är vejping?

Istället för en cigarett så röker du i en behållare som kan se olika ut beroende på dina preferenser. Behållaren fylls med en vätska som förångas när du andas in genom pipen. Du kan välja smak och ångan som du blåser ut är luktfri eller doftar lätt av den smak du valt. Genom att vejpa istället för att röka vanliga cigaretter kommer du få en friskare kropp utan att offra din rökstund. Du kan fortfarande behålla din rökrutin och dina mikropauser för återhämtning, men utan att skada kroppen. Du slipper det beroendeframkallande nikotinet och alla nackdelar som vanlig rökning ger.

Bli snyggare och må bättre

När du slutar röka kommer din kropp börja återhämta sig direkt. Redan första dygnet har riskerna för hjärtinfarkt minskat, du har en mindre halt kolmonoxid i blodet och blodtrycket sänks till normal nivå. Du kommer då minska stressen i kroppen vilket ger bättre sömn och ett ökat välmående. De flesta är också fullt medvetna om att rökning är en nackdel för utseendet. Huden tar skada och du blir lättare rynkig och glåmig i hyn av att röka. Du blir alltså både snyggare och får en bättre hälsa av att sluta med cigaretter. Känns det tungt, så tänk på att det är aldrig för sent att sluta röka. Ge dig själv en chans att lyckas en gång för alla.